BK Ploegentriatlon

Het BK Ploegentriatlon is een wedstrijd waar triatlon clubs strijden voor een nationale titel. Alle leden van een ploeg dienen dus een wedstrijdlicentie voor 2022 te hebben bij inschrijving. 

De inschrijving voor het BK Ploegentriatlon gaat via de inschrijvingsmodule van Triatlon Vlaanderen.

De inschrijvingen worden afgesloten op zondag 24 april, maar hou er rekening mee dat de wedstrijd vroeger volzet kan zijn.

BK Ploegentriatlon
BK Ploegentriatlon

T3 SERIES

Onze wedstrijd is eveneens de openingsmanche van de T3 Series 2022, de nationale triatlon competitie. Naast de titel zijn er dus ook belangrijke punten te verdienen in de 1e, 2e en dames divisie. 

De inschrijving voor de ploegen in de T3 Series reeks verloopt via een aparte inschrijving via Triatlon Vlaanderen. 

Annuleringsbeleid

Een eventuele annulering van uw inschrijving dient te gebeuren op ten laatste zondag 24 april via mail naar wedstrijd@atriac.be.
Het reeds betaalde inschrijvingsgeld wordt in dat geval terugbetaald aan de club, mits aftrek van een administratieve kost van 25 euro per geannuleerde ploeg. De betaalde administratieve kost van Triatlon Vlaanderen wordt niet terugbetaald. 
Annuleringen na 25 april maken geen aanspraak op enige vorm van terugbetaling. 
Uw inschrijving kan eventueel worden overgedragen naar een andere triatlon club, mits kennisgeving van de overdragende club naar wedstrijd@atriac.be.

Indien de wedstrijd omwille van overmacht zoals bijvoorbeeld onweer, veranderende coronamaatregelen,… afgelast wordt dan betaalt de organisatie het inschrijvingsgeld terug mist aftrek van 25 euro per ingeschreven ploeg.